středa 7. května 2014

ČAJOVNAMY – info


Čajovny a My ... recenze s čajovnami

            Čajovny u nás v poslední době vyrostly jako houby po dešti a těší se stále širší oblibě napříč generacemi. Aby ne, vždyť je to místo, kde lze popíjet a pokuřovat... a to bez alkoholu a cigaret! Přitom se celý večer dobře bavit s přáteli, nebo se v zadumaném osamocení soustředit na svou četbu či jinou práci. Čajovny jsou zkrátka sexy a i my jsme podlehli jejich kouzlům.

           Najdu si čajovnu i u nás na maloměstě? Jak si mám z velkého množství čajoven v Praze a dalších metropolích vybrat tu, která mi sedne nejvíc? To jsou otázky, na které vám odpoví náš blog Čajovnamy. Vtipné a podnětné recenze čajoven naleznete jen u nás. Hádejte, kde nás tato geniální myšlenka napadla... No ano, v čajovně! To je nezvratný důkaz toho, že pro bystrou mysl jsou povzbuzující účinky čajů prospěšnější, než útlum způsobený alkoholem.

Kdo jsme?

          Zuza Stejskalová a Luky Vlasák, narozeni 1991 v Litoměřicích, studující FF UK v Praze, cestující po ČR a EU a objevující krásy tamních čajoven – tak to jsme my, tým Čajovnamy. Nejsme odborníci na přípravu čajů či vodních dýmek, ale obojí máme rádi a poznáme, když nám chutná. Naše osobité recenze navštívených čajoven vám přiblíží jejich menu i originalitu prostředí.
         Recenze čajoven v Praze a dalších městech zohledňují především náš vlastní chuťový prožitek z vyzkoušených nápojů a případně i vodních dýmek. Velmi nám záleží na tom, abychom se v čajovně cítili příjemně. Důležitá je pro nás také cenová přístupnost, zejména pro STUDENTY.

Naše recenze čajoven

         Budeme se snažit zveřejňovat přibližně jednu recenzi čajovny týdně, ale znáte to... Nezastíráme, že naše hodnotící kritéria jsou vyloženě subjektivní a že při návštěvě čajovny hraje velkou roli také náhoda. Přeci jen nemůžeme vyzkoušet vše z nabídky a nemusíme mít vždy právě nejšťastnější ruku. Nicméně při odchodu z každé čajovny si klademe otázku: „Chtěli bychom se sem ještě někdy vrátit?“ Odpověď najdete na tomto blogu!
        Čajovny. Každá je jiná, ale jedno mají společné. Jsou to místa s neopakovatelnou atmosférou. A právě tu se vám pokusíme prostřednictvím našich recenzí předat. Těšíme se na všechna ta  místa, která při tvorbě blogu Čajovnamy navštívíme.

         Pokud pro nás budete mít typ na vaši oblíbenou čajovnu, neváhejte nám jej napsat! Vydejte se s námi na tuto dobrodružnou výpravu. Neobjevené čajovny čekají, voní a lákají. Sledujte blog Čajovnamy a přidejte si nás na facebooku!

Žádné komentáře:

Okomentovat